torsdag 12 maj 2005

Att ta bilder är väl ingen konst i den digitala eran - men man ska ta hand om dom också...

Problemet är väl inte nytt men omfattningen av bildmaterialet blir fort väldigt stort om man säger så. Jag har fått hyfsad rutin på att bränna ner på CD nu och framöver får man väl bränna ner på DVD och sen blir det nog något nytt. Bäst hade varit att lägga ut alla bilder i fullformat på nätet men så stort webbhotell har jag inte. Än vill säga, det är nog bara en tidsfråga innan det är ekonomiskt möjligt och då... Sen får man hoppas att jpg-formatet står sig och åtminstone är läsbart om 50-100 år.

Kul är det i alla fall att kunna dela med sig av sina bilder så här. Sen ska man ha tid att göra något av det också. "Men du är väl pappaledig, eller?" Jo, det var just det - den där biten med "ledig" i pappaledig kan vi nog stryka... Pappa pappa pappa pappa pappapappapappapappapappapappapappapappa. JA VAD ÄR DET??????

"Ibland hinner pappa läsa tidningen som en vanlig man" - Gammalt pappa-ordspråk.

Som sagt man hinnner inte riktigt med vad man har föresatt sig att göra - men det gör inte så mycket för det är himla kul att bråka med vilddjuren hela dagarna. Jakob har förresten fått mellannamnet Vildsvinet nu eftersom han är så duktig på att böka genom lekparken med ansiktet på jakt efter något ätbart - äppelbit, apelsinskal eller grusig daggmask.

Lite nya bilder finns nu utlagda - vårstädning och andra vårbilder från Torsö i maj. Håll till godo! Jag har ett gäng bilder från april också - jag kanske hinner med dem snart...